Forum för Bruk i Baljan
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Nyheter och händelser

Go down 
AuthorMessage
Sara

Sara

Posts : 64
Join date : 2014-03-07
Location : Norrköping

Nyheter och händelser Empty
PostSubject: Nyheter och händelser   Nyheter och händelser EmptyTue Jun 27, 2017 5:31 pm

Författarinnan Alma Liberg försvunnen

Norrköpings Tidningar, 27 juni 1927

Det står nu klart att den person som har angetts vara saknad vid Kolmårdens rekreations- och rehabiliteringscentrum är den kända författarinnan Alma Liberg från Norrköping. Sedan lördag morgon pågår sökandet efter den trettiotreåriga fröken Liberg, då personal på anläggningen fann hennes rum tomt. Polisen i Simonstorp låter meddela att man nu utreder försvinnandet som en eventuell rymning. Föreståndarna menar dock att det fortfarande kan röra sig om en oavsiktlig flykt eller till och med att brott föreligger.

Fröken Liberg var en återkommande besökare på anläggningen och var frivilligt inlagd sedan en vecka innan midsommar. Personal har uppgett för tidningen att en del av fröken Libergs tillhörigheter saknades men att det mesta fortfarande var uppackat på rummet. Detta ska vara anledningen till de delade meningarna om författarinnans försvinnande.

Alma Liberg har gjort sig känd för sina vågade skräckberättelser och hade flera fiender inom olika grupper. Tidningen erfar att hon tidigare har lidit av ett svagt sinne men enligt uppgifter var hon vid god hälsa dagarna innan hon upptäcktes vara saknad.
Back to top Go down
http://www.brukibaljan.com
 
Nyheter och händelser
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bruk i baljan :: Mysterium Appendix-
Jump to: